Ju marrim përsëri sherbimin në çdo moment:


Në rast të një avari teknike ose duke filluar probleme gjatë rrugës, Mercedes-Benz Service24h është atje për të ndihmuar ju kudo në Shqipëri. Linja telefonike Shërbimi ynë +355 68 6075400 do t'i përgjigjen thirrjes tuaj dhe të koordinojë për ndihmë të shpejtë, profesional. Operative 365 ditë të vitit, 7 ditë në javë, 24 orë në ditë, të shërbimit tonë Service24h do të jetë në rrugën e saj për ju në asnjë kohë. Një ndarje shpesh mund të riparohen të drejtën në vend. Nëse kjo nuk është e mundur, ne do të sigurohemi që automjeti juaj është marrë më të afërt seminarit Mercedes-Benz dhe të organizojë transportin alternativ për ju.

Të përfshira në çmimin tuaj te paketë : transparenca . Logjistikë tona të sofistikuara të garantojë se çdo pjesë e domosdoshme Mercedes - Benz origjinal është bërë në dispozicion për ju sa më shpejt të jetë e mundur në tregtarin tuaj - nëse e dëshiruar duke përfshirë edhe instalimin në një çmim paketë . Kjo do të thotë shpenzimet janë të qarta që nga fillimi .


Ju mund të mbështeteni në këto shërbime:

     • Ndihmë individuale në raste urgjente
     • Këshilla dhe diagnoza
     • Organizimi ndihmë
     • Kontrolli dhe koordinimi
     • Specialistë të kualifikuar

Këto mund te garantohen vetëm tek Doerf si servis i autorizuar me Garanci 2 vjeçare.

 


Adresa e E-mail: info@autodoerf.com