Automjete te perdorura.


Makinat tona janë të frymëzuar nga një pasion të qëndrueshëm: një pasion për ndjekjen e përsosmërisë. Me ndikim që prej agimit të automobilave, ne vazhdojmë të udhëheqin rrugën sot.

Ky pasion për përsosmëri siguron që automjetet Mercedes-Benz ofron një paketë të veçantë dhe të përgjithshëm që ju jep paqe të plotë të mendjes.

Zgjidh nje makine te perdorur qe plotëson standardet rigoroze te Mercedes-Benz. Mekanike, elektrike, bodywork, brendshme, goma, rrota, historia automjeteve dhe kilometra / kilometrazhin - të gjitha janë të kontrolluar dhe ri-kontrolluar. Kështu që ju të gëzojnë llojin e besueshmërisë që ju do të presim nga një makinë të përdorur të miratuar nga Mercedes-Benz.

Një premtim të konsumatorëve që është projektuar për të siguruar ju me paqe më të mirë të mundshëm të mendje kur zgjedh një makinë të përdorur.

Departamenti i Shitjes së Automjeteve:

     • Nr i Telefonit : + 355 686075400

Adresat e E-mail:

     • info@autodoerf.com