Ndihma që ju të qëndroni në lëvizje .


Mbajeni makinën tuaj në rrugën, inxhinierët tanë kanë këtë qëllim, me servisimin e rregullt tek Doerf. Teknikët tanë ekspert bejen qe punën e makina juaj te jete ne pune optimal, rehati, dhe sigurinë. Me shërbimet tek Doerf tek makinën juaj sherbimet dhe riparimet janë kryer nga ekspert, teknikë të trajnuar mirë duke përdorur vetëm pjesë të origjinale te Mercedes-Benz.


Për më shumë informacione na kontaktoni.

Departamenti i Pjeseve pas Shitjes: pjesekembimi@autodoerf.com, porosia@autodoerf.com
Departamenti i Servisit: servisi@autodoerf.com, servisi24@autodoerf.com
Departamenti i Servisi / Pjeseve te Kembimit pas Shitjes : + 355 686075400