Rregullimi i demtimeve nga aksidentet tek Automjeti Juaj


Jeta është plot me surpriza . Një Gërvishje në parking , zhavorr , ngarkesa e rëndë e transportuara , moti i keqë ose një tjetër automjet mund të lënë gjurmë të pakëndshme dhe shenja në Mercedes tuaja : nga një hall i vogël deri tek aksident me demtime të madh .Kjo është arsyeja pse nuk është një koncept gjithëpërfshirës për eliminimin e llojit më të ndryshme të dëme materiale .

Mercedes - Benz RepairTM . Karoceri , bojë , vendosje xhami nga ekspertët . Siguria dhe cilësia vizuale e Mercedes tuaja janë restauruar deri në detajin e fundit , si në pjesën e brendshme të automjeteve dhe të jashtme të saj . Në mënyrë që të ruajë vlerën e saj afatgjatë .

Oferta plotë tonë të produktit përfshin : riparime të aksidenteve Mercedes - Benz , Mercedes - Benz SmallRepair për riparime kozmetike dhe produkteve nga Mercedes - Benz Car Care . Për më shumë informacion mbi këtë temë , ju lutem, përdorni lidhjet e listuara më poshtë nën " informata të mëtejshme " .

Të gjeni të gjitha që ju duhet të dini për Mercedes - Benz në faqet e mëposhtme . Me produkte të mirëfilltë të kujdesit të makinave nga Mercedes-Benz duket e makines tuaj janë ruajtur shkëlqyeshëm . Më shumë : Shikoni se si për të mbrojtur Mercedes tuaja kundër ndikimeve negative mjedisore , duke siguruar efikasitet mbajtjen e saj vlerë afatgjatë .

Të përfshira në çmim tuaj paketë : transparenca . Logjistikë tona të sofistikuara të garantojë se çdo pjesë e domosdoshme Mercedes - Benz origjinal është bërë në dispozicion për ju sa më shpejt të jetë e mundur në tregtarin tuaj - nëse e dëshiruar duke përfshirë edhe instalimin në një çmim paketë . Kjo do të thotë shpenzimet janë të qarta që nga fillimi .

  Pjesët origjinale të Mercedes-Benz ju ofrojnë këto përparësi:
     • Janë të dizajnuara që t’ju përshtaten automjetit tuaj në mënyrë perfekte
     • Janë të prodhuara në bazë të specifikimeve të prodhuesit
     • Tërësisht të testuara për siguri, qëndrueshmëri dhe jetëgjatësi

Këto mund te garantohen vetëm tek Doerf si servis i autorizuar me Garanci 2 vjeçare.

 


Departamenti i Pjeseve pas Shitjes: pjesekembimi@autodoerf.com