Besueshme dhe të efektshme .


 

 

Sistemi i ri i asistencës crosswind Assist, e cila është pjesë e pajisjeve standarde , paralajmëron shoferin e ndryshimeve të padëshiruara korsi , duke rritur sigurinë e shoferit dhe reduktimin e stresit . Sistemi Ndihma përplasja PARANDALIMI Assist mund të paralajmërojnë shoferët hutuar me anë të një alarmi vizuale ose akustike dhe përgatisinPushim adaptive Assist sistem për të sjellë makinën në një qëndrim të kontrolluar dhe të saktë . Pajisjeve standarde gjithashtu përfshin ASSYST . Për të gjithë motorët Diesel , intervali shërbim fleksibël mund të zgjatet deri në 60.000 kilometra , duke ofruar një porosi , intervalet e aplikimit të orientuar drejt shërbimit dhe kosto -efektive . Vrapues i shpejtë ka qenë tradicionalisht një udhëheqës teknologji - dhe këtë verë , ai një herë do të më paraqesin veten si një pionier : me cilësi të zgjeruara , fleksibilitet , Fuqia dhe efikasitetin . ** Në dispozicion për van Panel dhe stilet Traveliner të trupit me një GVW të lejuar prej 3.5 ton dhe 3.88 ton dhe për automjetin gjatesite e mesme , të gjatë dhe ekstra - të gjatë - me standarde ose të lartë çati .