Ora ekskluzive, modelet, pajisje personale, ide dhuratë dhe artikuj sportive.


Dizajn të ri për katalogun është si me stil si të Koleksionit: me fotografinë e saj të lartë në klasë ajo ka një pamje ultra-moderne - ende është e përgatitur deri në parimet e tij dhe tani ka informata interesante se si erdhi produktet që do të zhvillohen, materialet të përdorura dhe të dhënat për partnerët prestigjioze bashkëpunimit.

Kënaqeni veten me dhurata nga Koleksioni.