Si pjesë e ndarjes Daimler kamionë , Mercedes-Benz kamionë ka qenë një shenjë dalluese e cilësisë premium për më shumë se 100 vjet . Ajo qëndron jo vetëm për besueshmërinë dhe efikasitetin ekonomik , por edhe për produktin në klasë të parë dhe cilësinë e shërbimit dhe ekspertizë të plotë në fushën e zgjidhjeve të transportit në shërbim të klientëve .

Standard të lartë të cilësisë zbatohet në mënyrë të barabartë për të Actros tona, Arocs , Axor , Antos dhe seri ATEGO kamion dhe të automjeteve të veçanta me qëllim nga Mercedes - Benz kamionë . Këto të fundit përfshijnë Mercedes - Benz Econic dhe Unimog legjendar , për shembull . Varg jonë të plotë është rrumbullakuar jashtë nga Mercedes - Benz Zetros , i cili është projektuar si një kamion jashtë rrugës për vendosjen në terren jashtëzakonisht të ashpër . Mercedes - Benz kamionë në këtë mënyrë ofron një portofol të plotë të produktit , duke u zgjeruar nga dritë- detyrë në segmentin e rëndë me Euro VI teknologjinë e kontrollit të emetimit .

Mercedes - Benz kamionë - një pionier në shumë fusha të Mercedes - Benz kamionë është një pionier në çështjet e sigurisë dhe të krenohet me kredencialet e shkëlqyera në fushën e mbrojtjes së mjedisit : si rezultat i përpjekjeve të vazhdueshme të zhvillimit , motorëve me naftë nga Daimler janë ndër më të efektshme dhe të ulët të emetimit të motorëve të teknologjisë së lartë në treg . Mercedes - Benz kamionë është prodhuesi i parë për të ofruar një portofol të plotë Euro VI produkt , për shembull . Përveç duke shënuar përparim të mëtejshëm në drejtim të ekologjisë , teknologjitë e kursimit të karburantit përfshirë këtu edhe port përfitime ekonomike për përdoruesit fund . Mercedes - Benz kamionë është një partner i besueshëm në anën tuaj . Me " kamionë ju mund të besimit " , ne qëndrojmë për të cilësisë premium dhe besueshmërinë .Departamenti i Shitjes së Automjeteve:

     • Nr i Telefonit : + 355 686075400

Adresat e E-mail:

     • info@autodoerf.com