Komunikimi pa kompromise .


Mercedes - Benz jep rehati të shkëlqyer dhe teknologji të përparuar në fushën e komunikimit . Pajisje Outstanding dhe lehtësinë e rritur operimit, jep rehati dhe të kombinuar me siguri maksimale .

Merrni përparësi të teknologjisë pa tel Bluetooth ™ me lidh telefonin tuaj celular në një radio Mercedes - Benz apo pajisje navigacion ( Audio 20 , 50 dhe Audio COMAND ) . Kjo ju lejon të veprojë telefonin tuaj nëpërmjet ekranit multifunksionale . Telefonatat hyrëse janë shfaqur këtu dhe ju mund të bëni thirrje dalëse duke përdorur një intuitive interface .

Lidhjes Bluetooth ™ .
Komunikimi pa kufij . Lidhjes Bluetooth ™ jep lehtësinë shquar të përdorur në sajë të telefonisë pa duar . Duke përdorur një telefon celular kompatibil , ju mund të transferojë numrat e kontaktit tuaj të njësisë qendrore në mënyrë që ata janë gjithmonë në majë të gishtave tuaj .

Telefonisë Përshtatjen .
Fundit në lehtësi e komunikimit : thjesht vendosni telefonin tuaj celular në një telefon djep Mercedes - Benz . Pajisja juaj është i ngarkuar automatikisht dhe një lidhje të ngritur tëjashtme ajrore . Ju gjithashtu mund të hyni në funksionet e mesazheve tekst ( në varësi të model telefoni ) .

Media Interface .
Argëtim të madh në çdo udhëtim . Media Interface siguron një ndërfaqe universale për lidhjen audio celular / pajisje video . Kaloni në gjurmët tuaj të MP3 player ( p.sh. iPod apo iPhone ® ® ) nëpërmjet njësisë qendrore apo drejtues multifunksionale timon .

Web ofertat tona të veçanta detajuar informacion mbi telefonisë dhe multimedia pajisje për tuaja Mercedes-Benz . Ajo është ideale për të krahasuar mundësitë teknike , udhëzime dhe qasjen shkarkoni përditësime të rregullta për pajisje të pajtueshme .
> Për Telefonia & Multimedia speciale Klikoni Ketu