Një përgjegjësi që marrim ne përsipër


Dy-vite garanci e automjeteve të reja është siguruar në të gjitha makinat e Mercedes-Benz pDoerfgjerëve të gjithë Evropën që nga 1 shtator 2005.

Auto Stra Albania ju jep Garanci, e cila është dhënë nga Mercedes-Benz e cila ju shet automjetin. Garancia është në fuqi nga data e dorëzimit, ose, nëse është më herët, data e regjistrimit fillestar, me largësi të pakufizuar. Garancia plotëson detyrimin statutor për defekte materiale te automjetit tuaj dhe ju jep paqe shtesë e mendjes për dy vitet e para.

Zona e vlefshmërisë për garanci e automjeteve është e përbërë nga shtetet e Bashkimit Evropian anëtare, Islanda, Lihtenshtajni, Norvegjia dhe Zvicra.


Departamenti i Garancis: elvis.proda@autodoerf.com