Asistence Pas Shitjes së Automjetit nga Doerf


Për të ndihmuar dhe për të bërë shërbimin më të mirë për klientët e Doerfns, Mercedes-Benz Doerf Programi ofron një sërë përfitimesh të veçanta për të ju ndihmuar me servisin e automjetit dhe nevojat tuaja, në çdo hap të këtij procesi.
Shitësit juaj i Mercedes - Benz do të kryejnë një ' A ' të plotë ose ' B ' shërbim makinë , sipas udhëzimeve tona . Pjesë janë ndryshuar vetëm kur të planifikuar për zëvendësimin , dhe ju japim konfirmimin me shkrim të gjithë punën e kryer .

Përfitimet e të pasurit makinën te blere tek Mercedes - Benz Doerf përfshijnë :

Kontroll para shërbimit
Kur ju sillni makinën tuaj , ne do të kryejë një kontroll para shërbimit për të diagnostikuar çdo problem që mund të keni vënë re .

Mercedes - Benz teknikë të trajnuar
Teknikët tanë kanë më up - to-date aftësitë , dhe janë të trajnuar në mënyrë specifike për të punuar mbi makina Mercedes - Benz .

Shërbimit pa pagesë updates masë
Nëse Mercedes - Benz kanë futur të reja për makinën tuaj , ne do të dini rreth tyre dhe t'i zbatojnë ato për ju falas .

Pjese Origjinale Mercedes - Benz
Ne kemi vetem ne përdorim Pjese Origjinale te Mercedes - Benz , për të siguruar të përsosur i aftë herë të parë , paqja e mendjes, performancës automjeteve , të sigurisë dhe të gjithë me një dy vit garanci evropiane - gjerë .

Ndihma kompliment në rrugë
Në rast nuk ka gjDoerf juaj Mercedes - Benz prishet në rrugë , ne do të organizoni ndihmë të shpejtë për ju.

Azhornime për Mercedes - Benz
Duke kryer shërbim nga ne te emakinën tuaj, do të thotë që ju do të mbajë Mercedes - Benz rekordin tuaj të shërbimit . Kjo mund të ndihmojë në përmirësimin vlerën e makines tuaj kur ju vijnë për të shitur atë ose të tregtisë në të.

Mercedes - Benz Makine e Paster
Ne do të japim tuaj Mercedes-Benz një të plotë të pastër brenda dhe jashtë pas shërbimit të tij . Kështu që ju mund të jeni siguruar kur ju bie në makinën tuaj do të jetë në një gjendje të papërlyer .