Tek Doerf, kujdesje për Automjetin tuaj në çdo aspekt


Eshtë gjithmonë e rëndësishme që Mercedes-Benz-i juaj ti behet tek servisi i autorizuar nga Daimler AG. Perfaqesin per teritorin Shqiptare e ka eksluzivisht Doerf. Aty ju mund të siguroheni që në servis dhe mirëmbajtjen e veturës suaj, punojnë stafi i kualifikuar dhe me eksperiencë. Secili prej teknikëve tanë është ekspert në fushën e tij, përdor teknika të reja të diagnostifikimit, në atë mënyrë që ju mund të siguroheni që ju merrni një diagnostifikim të saktë.

Service24h i Doerfs është këtu për ju ditë e natë për aksidentet dhe avaritë në të gjithë Shqipërinë, Doerf garanton lëvizshmërisë të sigurtë që ju të mbeteni te kënaqur në çdo kohë.


Për më shumë në detaje klikoni tek fushat sa më poshtë:

Rezervimi i terminit brenda ditës. TEL.: + 355 686075400

Service24h dhe transporti i veturës tuaj prej dhe nga servsi i autorizuar Doerf: servis24h@autodoerf.com

Plotësimi i librit të servisit

Ju gjithnjë do të jeni të informuar se çka po ndodh me veturën tuaj

Gjithashtu edhe larje falas e veturës

Diagnoza dhe riparime të vogla përderisa ju prisni

Përgjigjja pas servisit

Departamenti i Servisit. E-mail.: servisi@autodoerf.com