Pjesët Origjinale janë sigurimi për të ardhmen e Automjetit tuaja


Me pjesë Origjinale te Mercedes - Benz, që ju të përfitojnë nga përvoja e më shumë se njëqind vjet në automjet dhe pjesë të ndërtimit . Këto pjesë janë mbresëlënëse për shkak të cilësisë së tyre proverbiale , sigurisë testuar dhe besueshmërisë së lartë . Për më tepërjetëgjatësi ekstreme dhe të papaguar raport çmim / performance pjesët tona të vërtetë është veçanërisht e kosto-efektive .

Paimitueshëm dhe të pagabueshëm : specifikimet e prodhuesit të përcaktuara saktë, e plus kontrolle të plotë dhe teste të gjera të garantojë se çdo të vërtetë pjesë e Mercedes - Benz përmbush standardet e cilësisë më të lartë tona dhe është gjithmonë absolutisht shtet i artit . Pjesë të vërtetë Mercedes - Benz mund të njihet nga paketimin e tyre të pagabueshme holografik .

Të përfshira në çmim tuaj paketë : transparenca . Logjistikë tona të sofistikuara të garantojë se çdo pjesë e domosdoshme Mercedes - Benz origjinal është bërë në dispozicion për ju sa më shpejt të jetë e mundur në tregtarin tuaj - nëse e dëshiruar duke përfshirë edhe instalimin në një çmim paketë . Kjo do të thotë shpenzimet janë të qarta që nga fillimi .

     • Pjesët origjinale të Mercedes-Benz ju ofrojnë këto përparësi:
     • Janë të dizajnuara që t’ju përshtaten automjetit tuaj në mënyrë perfekte
     • Janë të prodhuara në bazë të specifikimeve të prodhuesit
     • Tërësisht të testuara për siguri, qëndrueshmëri dhe jetëgjatësi

Këto mund te garantohen vetëm tek Doerf si servis i autorizuar me Garanci 2 vjeçare.

 


Departamenti i Pjeseve pas Shitjes: pjesekembimi@autodoerf.com