Doerf
Nën Përfaqesi e Pergjitheshme e Daimler AG

Adresa:
Autostrada Durres-Tirane, Km5,
Durres, Albania


  Adresat e E-mail:
     • Doerf: info@autodoerf.com,
     • Departamenti i Shitjes se Automjeteve: info@autodoerf.com
  Numerat e Telefonis dhe Fax:
     • Departamenti i Servisi / Pjeseve te Kembimit pas Shitjes : + 355 686075400
     • Departamenti i Shitjes se Automjeteve: + 355 682018527 & + 355 682076594