Kongresi Botëror të vitit 2013 për transportin publik në Gjenevë 2013: ngjarja më e rëndësishme ndërkombëtare në llojin e vet dhe në këtë mënyrë saktësisht fazë e drejta në të cilën për të paraqitur bestseller ndërkombëtar mes autobusë të rregullt-shërbimeve urbane - Citaro Euro VI. Si autobus e parë të rregullt të shërbimit në botë për të përmbushur standartet e ardhshme të emetimeve, autobusi i vitin 2013 hapa në lartësinë e duhur në Gjenevë me një program të plotë të mjeteve të cilat plotësojnë normën Euro VI. Prandaj, Citaro besim dhe me të drejtë dominon ekspozitë. Një krahasim i drejtpërdrejtë me modelin paraardhësi i tij - i njohur gjithashtu si veçanërisht ekonomike - është e gjitha që duhet për të siguruar dëshmi mbresëlënëse të efikasitetit të shkëlqyer dhe natyrën inovative të Citaro Euro VI. Gjatë Regjistro Run Autobusët 2012 ngjarje, Citaro Euro VI mundi paraardhësit e tij, e Citaro Euro V me një kursim të karburantit prej 8.5 për qind dhe në këtë mënyrë gjithashtu heq tendosje në mjedis, me mbi 5000 kg emisioneve më pak CO2.