Si mund të përcaktojë magjepsje NË PICTURES? Kjo ishte sfida kryesore e fushatës së re reklamat për Mercedes-Benz Viano. Për këtë arsye, pikat e forta të çdo model Viano do të shfaqet në një mënyrë inovative dhe më parë të paparë. Zemra e fushatës është objekt i magjepsje;magjepsje e nxitimit të fuqishme të Viano AvantGarde-së, magjepsje e aventurave ju mund të përjetojnë si një familje në një TRENDI Viano, magjepsje e jetës së përditshme me një Ambiente Viano, ose magjepsje e rehati gjumi në një Viano Marco Polo. Me sloganin "Behind magjepsje - një projekt Mercedes-Benz", shikuesi është marrë në një udhëtim rreth temën e magjepsje. Kombinuar konsumin e karburantit: 12,1-7,1 l/100 km; Emetimet e kombinuara të CO2: 284-187 g / km