Ju jeni në rrugën tuaj për tek automjetit juaj i ëndrrave.


Shkruani dëshirat tuaja me një formë konkrete - ne do të ju ndihmojë me një shumëllojshmëri të informacionit për të zgjedhur makinën tuaj ëndërr për të hartuar dhe të financave:

Përshtypjet e para të makinave Mercedes-Benz pDoerfgjerëve që ju të krijoni ne modelet qe ndodhen tek ShowRoom yne. Ju do të gjeni informacion për specifikimet dhe çmimet e modeleve. Broshurat tona të ju japin informata shtesë të detajuar dhe përshtypjet në lidhje me makinën tuaj ëndërr. Ju mund ti merrni broshurat pran ambienteve tona tek Doerf.

Përshtypja më e mirë e të ardhmens tuaj të Mercedes-Benz ju natyrisht merrni një test drive - ju mund të lini takim tek ShowRoom yne.Departamenti i Shitjes së Automjeteve:

     • Nr i Telefonit : + 355 686075400

Adresat e E-mail:

     • info@autodoerf.com